Kaffebar    Madstedet    Brugskunst & gaver    Lokale specialiteter

MADSTEDET Johanne’s kaffebar i Tønder tæt på din vej til grænsehandel et skønt spisested.
Leverandør til livsnydere!
Vores målgruppe er ganske simpel:

  • Alle der ønsker at forkæle sig selv og andre
  • Alle der ønsker kvalitet til ganen.
  • Alle der ønsker en særlig oplevelse
  • Alle der søger inspiration
  • Alle der har brug for en madoplevelse; mad ud af huset

Det er muligt at opfylde alle disse mål, da vi laver dejlige gavekurve til dine kære eller pakker lækre vært/værtinde gaver i flotte poser eller cellofan. Vi har et stort udvalg af brugskunst og ting til dekoration, lækre specialiteter til madlavningen, skønne vine der kan nydes til den gode middag eller bare når man fortjener det samt fristelser til ganen i lange lange baner. Samtidig med shoppingturen er det muligt at holde en fortjent pause i vores cafe og restaurant for at nyde kaffe, en let frokost ret eller lidt sødt til kaffen imens du lader dig inspirere af butikkens liv.
Vi lægger meget stor vægt på, at Johanne’s er et sted, hvor kunderne føler sig forkælede og bliver positivt overraskede. Når man kommer ind til os, skal man have en god oplevelse af service og viden om varerne på hylderne.

Vi kan også forkæle dig der hjemme. Vi leverer mad fra 6 personer; til din fest, eller til dig og dine venner.
Bag om navnet – Johanne’s
Historien bag navnet finder man i ønsket om at bevare noget af det velkendte Johs. Petersen (”Johannes tobak”). Krøllen på den historie er, at Jytte faktisk hedder Johanne til mellemnavn, et navn hun har fået fra sin mormor.
Og kunderne? Ja, de kan selv bestemme, hvordan trykket skal ligge – som i Johannes (Tobak) – eller i pigenavnet Johanne…